Historia

Dags för en liten lektion i historia. Välkommen tillbaka i skolbänken.

Thorell Revision finns på 3 orter i Östergötland. Vår inriktning är tydlig. Vi arbetar med små och medelstora ägarledda företag.

1991 — Auktoriserad revisor Stig Thorell grundar företaget.

1995 — Auktoriserad revisor Fredrik Thorell blir delägare.

1996 — Ekonomipartner ET AB i Åtvidaberg etableras av auktoriserad redovisningskonsult Eva Thorell.

1999 — Kontorsnärvaro i Norrköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg och Stockholm.

2001 — Lagströms Företagsbyrå i Åtvidaberg förvärvas.

2002 — Söderköpings Revisionsbyrå förvärvas.

2008 — Thorell Revision AB utses av Dagens Industri till ett av årets Gasellföretag.

2010 — 27 anställda med kontor i Norrköping, Stockholm, Valdemarsvik, Söderköping och Åtvidaberg.

2011 — Thorell Revision AB blir medlem i Baker Tilly Sverige som är en del av Baker Tilly International. Baker Tilly är en av världens största revisions-, redovisnings- och rådgivningsorganisationer.

2015 — Auktoriserad revisor Patrik Fjärstedt rekryteras som delägare efter 16 år på en annan revisionsbyrå. Genom den strategiska värvningen av en erfaren och eftertraktad revisor säkerställs även möjligheten att anta internationella revisionsuppdrag.

2016 — Vi firar 25-års jubileum och befintliga lokaler i Norrköping utökas med ca 250 kvm för att möjliggöra fortsatt tillväxt.

2017 — Nomineringarnas år! 1) Vi blir, som en av sex byråer i Sverige, nominerade till Årets Framtidsbyrå av FAR. Nomineringen är ett kvitto på vårt arbete med digitalisering och ett modernt arbetssätt. Till stor nytta för såväl våra kunder som medarbetare. 2) Vi nomineras även som Årets Tillväxtföretag i Norrköping där prisutdelningen skedde på Näringslivsgalan.

2018 — Vi utses till Gasellföretag av Dagens Industri! Det innebär att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag.

2019 — Vi tillsätter en extern styrelse som kommer stärka vårt strategiska arbete. Vi lanserar en smart kundportal som samlar våra kunders information i molnet. Digitalt, GDPR-kompatibelt och kostnadsfritt för våra kunder att använda.